mandag den 17. marts 2008

Delfinen kan selv afgøre det hele!

Et kig på stillingen dags dato afslører som jeg også skriver/henviste til i overskriften at vi stadig selv kan afgøre vores deltagele i elitedivisionen næste sæson, se http://www.infosport.dk/cgi-bin/Display2.dvbf/stillng.mml?rv1=P000697&fb=DVBF&rk=Elitedivision%20Herrer Hvidovre ligger sidst med 4 point og en sæt difference på -32 (14-46) mens vi -ASV Århus- ligger med 6 point og en sæt difference på -33 (11-44) før sidste runde. I sidste runde skal Hvidovre på onsdag møde Middelfart som er sikker på at slutte som nr. 2 i grundspillet, kampen spilles i København. Men allerede i morgen møder Århus Volley på vores egen hjemmebane, og regnestykket er sådan set meget nemt, vinder vi over Århus Volley er det lige meget hvad der sker onsdag, for Hvidovre rykker ud, men skulle vi tabe til Århus Volley og Hvidovre slår Middelfart så er det os der rykker ud for så kan Hvidovre ikke undgå at få en bedre sæt difference end os, og det er den der er afgørende i tilfælde af point lighed, og ikke de interne opgør mellem de to hold der måtte ende lige, desværre!

Vi spillede i Middelfart i fredags og spiller Middelfart sådan igen får Hvidovre ikke et ben til jorden og altså dermed ikke en chance, Middelfart er ved at være semifinale klare og deres udlændinge gør det bare bedre og bedre, så jeg er sikker på at de nok skal klare skære for os hvis vi ikke selv kan afgøre det tirsdag aften.

Vi havde i fredags sat næsen op efter måske bare et sæt, og det var igen igen tæt på, nemlig i anden sæt hvor vi faktisk havde sæt bold men ikke kunne lukke sættet og taber 25-27 ellers var det en kamp hvor vi svingede for meget, vi får en rigtig skidt start i første sæt, kommer lidt bedre med mod afslutningen men taber. Og i anden sæt er vi så lidt mere styrende men altså ikke nok til at vi kan lukke sættet. I 3 sæt spiller vi som et bund hold, der lige har haft chancen men ikke formåede at lukke sættet og taber klart, til et hold der bare er bedre end os.

Det samme kan man ikke sige gjorde sig gældende da jeg i går så kampen mellem Hvidovre og Århus Volley, forstå det rigtigt Århus var bedre end Hvidovre det er der ingen tvivl om men der var ikke den store forskel, begge hold spillede utrolig uinspirerede og lignede hold der bare venter på en lang ferie, jeg forstår ikke helt hvorfor Hvidovre spillede sådan, mens Århus jo ikke har mere at spille for har Hvidovre trods alt stadig en chance for at overleve som elite hold men det kunne man ikke se i kampen, sjældent har jeg set nogen spille så uinspireret men det kan også være at det var presset på deres skuldre de ikke kunne klare.

Jeg havde lovet at holde holdet hjemme i Århus opdateret og jeg vil lave et lille kampreferat ud fra de jeg skrev i min smsér under kampen.

”Start 7eren: Torben hæver, Mikkel og Kristian (tæt) center, Daniel og Steffen (tæt) kant, Morten diagonal og Johan libero!”

Alt i alt en noget anderledes opstilling, og for første gang i denne sæson er Steffen i start opstillingen efter mange skader og det er da helt kanon hvis han er tilbage. Tror også at det må være første gang Johan spiller libero men det gjorde han nu udmærket…

”1. sæt Hvidovre fører 10-7, 14-11 men fra 17-17 kommer de ikke med igen og er bagud 17-19, 19-22 og taber 20-25”

Grunden til at Hvidovre er med fra start er hvis mere at SK lige skulle have helt styr på hvem de havde hvor og hvorfor, for da først SK kommer i gang er der ingen tvivl.

”2. sæt Hvidovre bagud 6-8, 7-12 men kommer op ved 15-15 men derfra er de ikke med igen og kommer bagud 17-19 og 19-22 (som første sæt)og taber 22-25”

SK styrer fuldstændig dette sæt…

”3. sæt starter som DM i sideout til 6-6 Hvidovre foran 8-6 og 10-7 men så kommer SK op igen ved 10-10 her efter sideout på sideout igen til Hvidovre slår hul ved 21-19 men SK kommer op igen ved 23-23 men Hvidovre udnytter deres første sæt bold og vinder 25-23 bemærk at SK til dette sæt skifter Daniel med Ham beach spilleren!”

Sættet bærer præg af rigtig mange fejl fra begge sidder men da Hvidovre får deres første chance for sæt gevinst er de gode nok til at hugge til og vinde sættet, ikke fortjent men et sæt er et sæt!

”4. sæt jeg tror SK vil afgøre det nu, de kommer hurtigt foran 7-1 og 11-2 hvor Hvidovre tager deres 2 timeout SK holder fast og fører 17-5 og selv om Hvidovre kommer lidt mere med 10-20 er der ingen tvivl og 25-16 til SK, i dette sæt kommer Ole på banen i de sidste 7-8 point i stedet for Torben.”

Fra starten af dette sæt var der ingen tvivl og SK har igen formindsket de mange fejl de lavede i 3. Sæt, og der er slet ingen tvivl SK vinder sikkert og fortjent. Og tak for det :-)

Nu bliver det spænende at se hvordan Århus Volley stiller op når de kommer på besøg inde hos Delfinen som endelig kom frem igen til Hvidovre kampen…

Ingen kommentarer: