tirsdag den 18. marts 2008

Delfinen overlevede...

ASV er stadig et elitedivisions hold, vi vandt her til aften 3-0 over Aarhus Volley.

Vi kommer rigtig godt fra start og fører hurtigt 5-0 og 8-2 på rigtig gode server af Marius og Michal og derfra kunne vi let styre første sæt hjem til sejr 25-18. Sidst vi havde besøg af HIK, var Morten Østergaard noget efter os på sin blog, da han mente vi lavede for mange serv fejl, jeg tror netop at det er/var vores indstilling til det at serve som gør at vi idag kan holde et langt højere serv pres end Aarhus Volley og også sidste mod Hvidovre, og min filosofi er jo at det er okay at lave fejl hvis bare man arbejder med et "projekt" og jeg syntes vi viser at "projektet" er lykkes, og vores bund niveau på serven er løftet og det var projektet i Ålborg kampen og for den sags skyld også i andre af kampene mod topholdene her i foråret... klap klap!

I anden sæt kommer vi lidt mere stille og rolig fra land, men slår midt i sættet hul til dem og igen kører vi sættet sikkert i havn... 3 sæt ligner meget 2 og der er ikke den helt store tvivl om hvem der skal trække sig tilbage med begge point, det skulle lillebror, som på dagen bare var det bedste hold!

Der var i dag en helt fantastisk opbakning i hallen fra de vel næsten 80 fremmødte (eller hvor mange der var) og det er vi meget glade for, og det var helt kanon at Delfinen idag kom helt tæt på banen, fortsæt den stil. 1000 tak for opbakningen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.