tirsdag den 4. december 2007

Endnu længere siden sidst!

Ja, så gik november måned uden at jeg fik skrevet et nyt indlæg, hvilket naturligvis skal beklage.
Men man må sige at november måned har været en god måned, vi har spillet tre turneringskampe med to sejre og et nederlag, ellers har vi holdt noget fri pga. landsholdpausen og i denne ”fri” periode har vi spillet et par træningskampe, men lad mig tage kampene én efter én
For præcis en måned siden spillede vi hjemmekamp mod Hvidovre, og Kasper var hurtigere til at skrive om kampen http://www.hvk.dk/kmp_detail.asp?event_id=686 men som jeg husker kampen var det en kamp vi styrede fra start til slut, ikke forstået på den måde at vi bare kørte Hvidovre over for det afslører sæt cifrene jo at det ikke bare var en work over! Men her i landsholdspausen har jeg forsøgt at forberede mig på de kommende kampe og derfor brugte jeg tid på at se kampen på video igen, og man må håbe at både os selv og ikke mindst Hvidovre kan/har forbedret sig når vi mødes igen, for det var bestemt ikke en kamp der var særlig se værdig, undskyld tilskuer…

Weekenden efter skulle vi så på udebane mod en af medalje aspiranterne Middelfart, og igen spillede vi en meget skidt kamp, skal vi på noget tidspunkt i denne sæson slå Middelfart skulle det nok have været den dag, de spillede uden deres australske landsholdsspiller som var hjemme for at spille landskampe. Vi var godt med i både første og anden sæt uden på noget tidspunkt at være foran og vi taber begge sæt 22-25 i tredje sæt får vi så en ordentlig lussing og taber 10-25. Sæsonens dårligst kamp uden tvivl.

5 dage skulle der gå fra den dårlige oplevelse i Middelfart til vi skulle spille den kamp vi alle har snakket om siden vi startede projektet op tilbage i august, kampen mod Aarhus Volley. Vi brugte meget tid i omklædningsrummet i Middelfart på at snakke om hvor vi var lige pt. om hvordan vi skulle komme videre og ikke mindst snakkede vi meget om forventninger til hinanden til holdet og til klubben. Og så havde vi ellers bare to dage til at forberede os på kampen på hjemmebane. Vi fandt hurtigt ud af vi ikke rigtig kunne bruge de ”data” vi havde omkring SK holdet måske ikke helt holdt vand, for rygterne var begyndt at løbe om at spillere var rejst hjem og at andre nye var kommet til, så for en gang skyld var det meget nemt at overbevise mit eget hold om at vi skulle koncentrere os om os selv og så se hvad SK kom med til kampen.
Og ja de kom med ”nye” spillere, Søren var tilbage som hæver (startede dog ude) og Lars Hoppe var forfremmet fra ass. til spiller og de havde købt en ny center Tiago Da Silva, som for øvrigt gjorde det helt fantastisk under smash opvarmningen! På bænken havde de også en ny massør Mourat Galar som siden har fået spilletilladelse J

Vi kommer bag ud fra starten af første sæt men ved 4-4 går Michal ned for at serve og det gør han så godt at da han endelig er færdig så er stillingen 14-4 til os og så kører vi sættet stille og roligt hjem 25-20 og det var så det sidste vi så til deres hæver Torben Kjærsgaard den aften.
I anden sæt kommer SK igen bedst fra start og denne gang lykkes det os ikke rigtig at vende situationen og SK spiller sikkert og flot sættet i hus 21-25.
Nu skulle vi så til at vise det ikke bare var held at vi vandt første sæt, og vi skulle bevise at vi kunne bruge de ”data” som vi havde indsamlet om SK holdet igennem de to første sæt, og det skulle vi bevise ved nu at være der hvor vi vidste (troede) at de ville angribe, altså troede vi på at vi kunne gøre en forskel i kampen i blok og forsvar, og det lykkes os faktisk vi spiller rigtig godt blok forsvar i de to sidste sæt og vinder 25-22 og 25-18 og dermed altså kampen 3-1 det var en helt fantastisk måde at gå på landsholdspause.
Og skulle man have lyst (prøv det) at se stillingen fra elitedivisionen så følg linket her under

http://www.infosport.dk/cgi-bin/Display2.dvbf/stillng.mml?rv1=P000697&fb=DVBF&ak=&rk=Elitedivision+Herrer&k=Herrer&rv2=

Som stillingen afslører har vi i november faktisk spillet os tilbage i spillet om top 5, vi har to kampe tilbage før juleferien nemlig den kommende weekend på hjemmebane mod Gentofte og næste weekend på udebane mod HIK Ålborg, altså de to hold der ligger lige foran os i stillingen. Vi ved godt at det bliver to utrolig svære kampe men ja vi vil da forsøge at overraske igen…

Vi har i landsholdpausen spillet to træningskampe mod to af top holdene fra 1.division vi var for snart 3 uger siden i Randers hvor vi vandt 4-1 tror jeg det blev, vi spillede med dem som ellers ikke har fået så meget spilletid, mens alle stam spillerne havde fået en fridag, og det var helt rart at være af sted med et hold der bare var klar til at knokle røven ud af bukserne for at til spilde sig en plads på holdet!

Og i sidste uge var vi så på besøg i Frederiks hvor vi skulle spille mod SKF/Ikast holdet som pt. ligger på én af de to oprykningspladser til elitedivisionen. Vi spiller hele 6 sæt den aften og det hele ender 3-3 med sæt cifrene (21-25, 25-17, 22-25, 25-23, 25-21 og 9-15) vi havde ingen af vore 2 liberoer med den aften vilket betød at vi skiftede meget rundt og alle kanterne inkl. Michal blev prøvet som libero, og i de sidste to sæt spillede vi med center spillerne i modtagning, men skal man have noget med hjem fra træningskampe som denne tror jeg stadig meget på at det er vigtigt at man ar sat sig nogle mål og ikke resultat mål, men mere nogle mål om områder hvor man ville prøve noget nyt eller områder hvor man skulle afprøve nogle ting. Det havde vi ikke været gode nok op til denne træningskamp hvilket vel også gjorde at vi ikke rigtig fik noget med hjem, og det var/er udelukkende min skyld, og slet ikke SKF/Ikasts skyld for de spillede faktisk en helt fin kamp og det var da meget fortjent at de vandt de sæt som de gjorde, held og lykke med resten af sæsonen.

På torsdag spiller vi så en træningskamp mod SK som den sidste optakt op til kampen lørdag mod Gentofte.

Nu har jeg skrevet mit december indlæg, så ikke flere spydige bemærkninger :-) nej jeg skal gøre mig umage, men der er også flere spænende ting jeg gerne vil fortælle om bla. HU-20 EM kvalifikationen som nu skal afholdes her i Danmark den første weekend i januar, så mon ikke snart der kommer nyt

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey Flemming, dejligt med et nyt indlæg fra din side;)
Men kunne godt tænke mig at vide om i er direkte videre til EM, hvis i vinder kvalen i Ikast, eller om i ligesom A-landsholdet skal ud i op til 3 kvalrunder, inden i kommer til EM??
Og til sidst.. Skal ASV ikke en tur til Thy og have en omgang prygl af drengene fra Bedsted??;) længe siden du har været deroppe sidst:)

Anonym sagde ...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.