søndag den 28. oktober 2007

Længe siden sidst!

Føj hvor går det stærkt for tiden, nogen vil sikkert mistænke mig for ikke at skrive her på min blok da der jo kun har været nederlag at skrive om i denne sæson, men nej det hele er bare gået enormt stærkt og så har jeg været nød til at nedprioritere noget og det er gået ud over min blok, sorry...

Men lad mig forsøge at rette op på det, med dette indlæg, hvor jeg uden at skrive et uendelig langt indlæg vil runde de kampe vi har spillet til nu i denne sæson!

Og lad mig starte med stillingen i elite divisionen;

K V U T Score P
1 Marienlyst 4 4 0 0 12-1 8
2
Gentofte Volley 4 3 0 1 9-3 6
3
Middelfart VK 3 2 0 1 6-3 4
4
Aalborg HIK 4 2 0 2 8-6 4
5
Aarhus Volley 3 1 0 2 3-8 2
6
Hvidovre VK 3 0 0 3 1-9 0
7
ASV Århus 3 0 0 3 0-9 0

Og et link til selv samme stilling http://www.infosport.dk/cgi-bin/Display2.dvbf/stillng.mml?rv1=P000697&fb=DVBF&rk=Elitedivision%20Herrer

Vi har spillet tre kampe som man også kan se i stillingen, i første runde var vi på en utrolig svær opgave på udebane mod DM favoritterne fra Marienlyst, og kort fortalt må man sige at vi mødte et hold der bare var bedre end os, vi spiller i perioder okay men slet ikke i lang nok tid til at det presser Marienlyst.

I anden runde møder vi de forsvarende mestre fra Gentofte og igen var vi på udebane, nogen mener sikkert at Gentofte er et hold som er blevet svækket og ja det er jeg da enig i MEN de havde altså rigtig mange gode unge folk i kulissen og de gør det rigtig godt, vi taber igen 0-3 men der var fremgang at spore.

I 3 runde skulle vi så "endelig" på hjemmebane og det var i torsdags mod HIK Ålborg vi spiller igen fint men ikke fint nok til at få point desværre, vi taber en tæt kamp 0-3 vi var til kampen lidt presset specielt på center pladsen hvor Diego var på messe i Tyskland med sit arbejde og Leandro har de sidste uge døjet med smerter i sin slag skulder, så ham sparede vi det meste af kampen, men heldigvis havde vi fået overtalt Thomas "Ace" Astrup til comeback og han gjorde det faktisk helt fantastisk, og Marius som er vores "kan alt" mand spillede igen godt på sin lidt uvandte plads. Men af en eller anden årsag lykkes det os ikke rigtig at få hverken sættene eller kampene til at falde ud til vores fordel, men vi kæmper videre og mon ikke det snart kommer, vi tror ihvertfald stadig på det.

Næste weekend spiller vi mod det andet bundhold i rækken Hvidovre, søndag kl. 13:00 i Gl. Stadion hal og i er alle sammen meget velkommen, ses

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey flemming!
Der er nu noget stille her på siden... Hva går dig af dig!!

/Henrik Møldrup

Anonym sagde ...

Bare rolig Henrik - vi har sagt det til ham... :)

Martin

Anonym sagde ...

hey Martin!
Lyder godt, kan heller ikke forstå det, især efter I har fået point på kontoen. Men det kan være han er i Bedsted og følge op på transferrygterne om Lars Pindholt.

/Henrik