onsdag den 26. september 2007

Første turneringsrunde!

Så nærmere turneringsstarten sig med hastige skridt, jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, mest glæder jeg mig til at se hvad der er i allede andre pakker,da jeg udemærket ved hvad der er i min egen :-) men jeg vil kort kommentere lidt om hvad jeg tror der er i de andre pakker, og som det er med julegaverne således er det også med disse kommentar, man ved ikke helt hvad der sker før pakkerne åbnes (læs; første kamp spilles!)

Marienlyst, har vi mødt i stævnet nede hos dem (se http://volley-west.blogspot.com/2007/09/trningsstvner.html) de vil ligge i en klasse for sig selv, klart det bedst hold har de vidst sig a være, de har vundet alt de har spillet mod danske hold her i optakten. Marienlyst har fået tilgang af Geovan Santos (Gentofte) Jordan Hove (Wuppertal) Michael Søe (Gentofte) Martin Nielsen (DHG Odense) de har også forlænget med Shaun Powell og selvfølgelig de danske spiller Paw, Toke, Daniel, Per, Lasse og Matthias. Så i Slagelse ville man nok omdøbe holdet til DT Marienlyst.Det bliver en oplevelse at følge holdet.

Gentofte, mødte vi i Middelfart og vi tabte til dem! De har ved man med sikkerhed mistet Santos og Søe (Marienlyst) der går også rygter om at Peter Halling og Mads Toubro er stoppet. Jonas Napier spillede med i Middelfart og ryggen ser ud til at være i bedring. Jonas spillede i Middelfart sammen med de "unge" Martin Olesen, Kristoffer Sølling, Sebastian Mikelsons, Tobias Nielsen og Ibrahim mens Lior Koren ikke deltog pga. skader, Gentofte har også fået tilgang fra Spentrup er Jacob Ramsgaard kommet til og Rune Huss er kommet fra Grøndal så det bliver spænende om Peter Borglund kan få dette meget unge hold til at hænge sammen for det er rigtig dygtige spillere men de er altså unge!

SK Aarhus, har vi mødt tre gange, i Marienlyst i Middelfart og i en træningskamp ude hos dem, vi har kun vundet den ene, men det var den sidste nemlig ved stævnet i Middelfart hvor vi vandt uden det store besvær 3-0. SK Aarhus har fået tilgang af Brad Tutton (Australien) Arunas Kirsnys (Litauen) og Stephen Brooks (?) de har også fået nye dansk spillere, Jakob Funch (tilbage fra Middelafrt) Morten Degn Gregersen (IF Lyseng) Søren Hansen (Middelfart) Johan Knudsen (DHG Odense) og fra sidste sæson er følgende stadig tilbage Kristian "Rusti" Andersen, Ole Schmidt Madsen, Mikkel Simonsen, Torben Kjærsgaard, Steffen Vestergaard og Daniel Jonassen stadig. Så alt i alt et meget spænende hold

Middelfart, har vi mødt i en enkelt træningskamp nede hos dem og vi tabte. Jarryd Christensen og Joe Caruso fortsætter i klubben mens man har hentet Scott Townsend ny hæver og spillende træner! Ryan Vandenberg komplimentær, og man har hentet Henrik Jensen (?) Johnny (Libero fra DHG) og Bardus Bendix Mikkelsen (DHG Odense) Stenderup er i Canada, Brian BT Knudsen er rejst til udlandet sammen med Caley Carter, og Lars Hoppe er stoppet og blevet assistent træner i SK Aarhus. Meget mere kan jeg hvis ikke finde på om dette hold.

Aalborg HIK, har vi også mødt faktisk hele to gange og her har vi også tabt dem begge. Brødrene Vestergaard er stoppet, Mikkel er blevet træner sammen med Thomas P. Ellers er truppen faktisk intakt og af nye der til, har man fået Niels Knudsen (ASV Århus) og en Norsk fyr som faktisk gør det rigtig godt, så HIK har en rigtig bred trup som bliver spænende at følge.

Hvidovre VK, ved vi ikke så meget om da de jo ikke har deltaget i noget af det vi har deltaget i, men lidt nyt er der da sket omkring holdet, Bjarne Tønder Hansen (ASV Århus) Allan Rosendahl (Grøndal) Hilal Polat (Grøndal) og de gamle Jakob Due Jakobsen, Kasper Lindberg, Jonas Villund, Tim Christensen og Tony Lauge skulle ifølge mine oplysninger alle spille igen.

DHG Odense, har trukket deres hold...

ASV Århus, jeg skriver senere et indlæg om mit eget hold, hvor der også er sket store udskiftninger, men mere her om senere.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Wonderful journey and experience!