søndag den 22. juli 2007

Back from Rhodos

Så er jeg hjemme igen fra Island Games på Rhodos! Hvor vi i slutspillet overraskede de fleste andre hold og sluttede på en 5. plads

I kvartfinalen skulle vi møde hjemmeholdet Rhodos og den kamp tabte vi 0-3 til et hold der bare var mere vandt til at spille under de forhold som der var på ferie øen…

Vi skulle så spille om en placering mellem 5. og 8. og i den første kamp skulle vi møde Cayman Island som vi også havde mødt i puljen og dengang tabte vi klart 0-3 så vi gik en svær kamp i møde, men (ikke uventet) var vi igennem opholdet blevet bedre og bedre (mere her om senere) og vi slog dem denne gang 3-1 (24-26, 25-21, 25-21 og 25-16) og skulle nu møde Bermuda som havde slået Gotland i den anden 5.-8. plads kamp (25-15, 25-15 og 25-9) Vi kommer bagud 0-2 efter faktisk at have spillet to gode sæt, men heldigvis ville drengene gerne spille tre sæt mere i deres sidste kamp sammen i lang tid og vi kæmper os tilbage i kampen og vinder de tre sidste sæt (25-20, 25-19, 15-8) og vi sluttede dermed som nr. 5 hvilket vi alle kan være mere end tilfredse med efter en lang og hård turnering –mest på grund af varmen-

De andre hold roste os meget for gennem turneringen at blive bedre og bedre, og jeg er også helt sikker på at volleyball landsholdene fra Grønland kunne/ville blive meget bedre hvis bare man kunne spille mere kontinuerligt, ikke nødvendigvis med landsholdet men så måske med deres klubhold, det er jo en noget specielt situation at man på Grønland kun spiller mod hinanden i påsken og i de resterende 11,5 måned står den på træning træning og kun træning. Men det viser sig hver gang vi er samlet at drengene bare bliver bedre og bedre når de spiller.

Pigerne fra Kalaallit Nunaat (Grønland) endte som nr. 6. efter noget skuffende, da de jo havde vundet der pulje, at tabe til Bermuda 1-3 i kvartfinalen for så at vinde 5.-8. plads kampen mod Orkney så knebent som 3-2, 17-15 i 5. sæt så skulle de i kampen om 5. pladsen spille mod hjemmeholdet Rhodos. Kampen blev en rigtig skuffelse og måske Pigernes dårligste kamp ved hele stævnet, første sæt taber de 12-25 for så at vinde 2. sæt 25-17 og i 3. sæt er de tilbage i den dårlige rytme og taber 13-25 og i 4. sæt var kampen pludselig tæt men Rhodos vinder 27-25 og pigerne ender derfor på 6. pladsen…

Både herre og dame turneringen blev vundet af Saarema som i begge finaler slog Færøerne, i herre turneringen 3-1 og i dame turneringen 3-2.