torsdag den 15. maj 2008

Idrætsefterskole Ikast satser på volleyball

Det er på bestyrelsesmøde her til aften besluttet at der fremover skal satses endnu mere på volleyball på Idrætsefterskolen i Ikast.

Idrætsefterskolen Ikast har siden den startede i 2003-2004 altid haft volleyball som et af linje fagene, og linjen er hele tiden blevet større og større og der er flere og flere som søger om at komme ind på skolen.

Nu er det så besluttet at udvide skolen og i forbindelse med den udvidelse får volleyball et løft, volleyball kommer op på at være 12 af hvert køn altså alt i alt 24 volleyball spillere. Hele ideen med skolen er idræt på meget højt niveau og det samme gør sig naturligvis gældende med volleyball, vi træner 5-6 gange bold pr. uge og styrketræner 2-3 gange så man får hvirkelig sin lyst styret, så skulle du have lyst til at prøve dig selv er her muligheden.

Her og nu står vi altså med ekstra ordinære pladser allerede til det kommende skoleår som starter den. 17. august, men det er ingen hemmelighed at det er nemmest at komme ind her og nu hvis man skal i 9énde klasse efter sommerferien, skulle du være interesseret i én af de ledige pladser så kontakt linjeansvarlig Flemming West, 2263-1035 eller via e-mail fw@isi.dkDu kan også se mere om skolen på http://www.isi.dk/

Ingen kommentarer: